Kraftig pige: Det er ikke længere en byrde at købe tøj

Kraftig pige: Det er ikke længere en byrde at købe tøj

Så længe jeg husker tilbage, har jeg været kraftig. Jeg tror lidt det er en familiesvaghed, det der med vægten. Noget genetisk. Mine forældre er også store, og min søster og bror har også altid haft lidt for meget på sidebenene.

Personligt spiser jeg ingen søde sager foruden i weekenden. Jeg forsøger ligeledes at undgå mellemmåltiderne og leve overvejende sundt. Dog bør det bemærkes, at jeg ikke er fanatisk med, hvad jeg stopper i munden.

Selvom jeg lever relativt fornuftigt, taber jeg mig ikke. Hvis jeg skal tabe mig, skal der en ekstraordinær indsats til.

Det kræver nærmest daglig motion kombineret med ultrasund føde. Det har jeg forsøgt førhen, og jeg har da også prøvet tabe mig. Problemet er bare, at jeg meget let tager de tabte kilo på igen.

Derfor har jeg så småt affundet mig med, at jeg er og forbliver en kraftig pige.

Mit liv har ikke været let

Da jeg gik i folkeskolen, blev jeg drillet og mobbet med min størrelse, og drillerierne piner mig stadigvæk den dag i dag. Det gav ar på sjælen og rejste et mindreværd i mit indre, som jeg endnu ikke har formået at vælte.

Min størrelse og mit store mindreværd har uden tvivl været skyld i, at jeg aldrig har været særligt glad for at shoppe.

Det har været så ydmygende og flovt at spørge efter større størrelser, end dem der allerede hang på bøjlerne. Endnu mere ydmygende var det, når man tog chancen og nærmest blev taget til fange i en XXL, fordi den sad så stramt.

Nu handler jeg alt mit tøj online – det er heligt

Jeg kan egentlig godt lide tøj, og jeg holder af at klæde mig smart, så min foragt for shopping har udelukkende skyldtes selvforagt og de ydmygende oplevelser, der har været forbundet med at finde tøj i fysiske forretninger som stor og kraftig pige.

I løbet af de seneste år har forbrugsvanerne ændret sig. Internettet har vokset sig kæmpestort, og meget handel er flyttet online. Det kommer mig til gode!

Der er nemlig kommet adskillige webshops, der henvender sig til sådan nogle som mig, de store piger, og det er virkelig fedt. Personligt er jeg kæmpe fan af siden Curvii.dk, da deres udvalg er enormt. De har en masse fede mærker i shoppen, for eksempel Gozzip og Zizzi.

Med de mange webshops har jeg pludselig fået samme muligheder, som alle dem med lavere BMI end mig har. Nu kan jeg, selvom jeg er kraftig, vælge frit mellem et kæmpe udvalg, og jeg kan gemme mig bag min computerskærm, mens jeg handler. Det er virkelig fedt og værdsat.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kraftig pige: Det er ikke længere en byrde at købe tøj